kundvagn-knapp-41.png

Webbutik

Personknapp-37.png

Kursanmälan

datorknapp-41.png

Programservice

datorknapp-41.png

Läroportalen

Alfamax-logga-vit-transparent-236px-2.png

Läromedel och fortbildning

Läromedel
Kurser / Pilenkurser /

Kurser

Lärares synpunkter

 

"Jag hade höga förväntningar inför kursen eftersom flera kollegor berättat så gott om den och materialet, men jag måste säga att förväntningarna har infriats med råge.
 
Jättebra, kanonstrukturerat - både material och kurs. Jag har aldrig varit på något så effektivt, innehållsrikt och roligt - från tidigt på morgonen till halv sju på kvällen när vi är tillbaka på hotellet. Jag trodde inte att det var möjligt att hålla sig vaken och aktiv så lång tid, men innehåll och aktiviteter är så varierande att man är med hela tiden. 
 
Jag börjar känna att jag "äger" materialet. Det täcker verkligen in mycket och är så genomtänkt. De av oss som var mer reserverade och skeptiska inför kursen och materialet är helt uppslukade av innehållet. Visst är det väl häftigt när något visar sig vara så bra att både gammal och ung blir inspirerade."
 
Carina Karlsson, Utmelandskolan, Mora

 

________________________________________________________

 

"Pilens utbildningar och material ger oss på Mälarhöjdens skola, möjligheter att ge alla våra elever en likvärdig och kvalitetssäkrad läs-och skrivutveckling utifrån senaste forskningen. Pilens genomtänkta struktur och lustfyllda arbetssätt bidrar till att våra elever får en fantastisk insikt och medvetenhet om språket. Våra elever blir framgångsrika i sitt skolarbete även i ett längre perspektiv.

 

För personalen innebär arbetet med Pilen avlastning i vardagen, när det gäller planering och samarbete. Lärarna känner sig trygga i att klara uppdraget att utgå från varje elevs behov, tack vare Pilen."

 

Anne-Marie Julin, rektor, Mälarhöjdens skola, Stockholm

 

________________________________________________________

 

"Jag vill bara skriva en rad och berätta hur nöjda vi är med Pilen. Jag och min kollega gick Pilenutbildning förra våren. Vi startade upp Pilen i år 1 och 2 höstterminen 13 och vi lärare lär oss mer och mer för varje steg eleverna tar.
 
Våra elever älskar Pilen och det är härligt när man ser vilken stort ordförråd och hur medvetna de blir i vårt svenska språk.”

 

Lena Fransson, Montessoriskolan Regnbågen, Kalmar

 

© Alfamax AB | Katrineholm | tel 0157-13123 | E-post: info@alfamax.se | Information om cookies